Рецепти приготування картоплі від IPM Potato

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [2 Голоса (ів)]
Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

content 12 econet ruВирощування картоплі і отримання доброго та якісного врожаю є не простим завданням. А, ще більш складнішим є правильне приготування страв з картоплею. Як відомо, існує дуже багато різноманітних сортів картоплі, деякі слід використовувати для жарки, інші варити, а деякі підходять винятково для виготовлення чіпсів. Тому, в залежності від того, які сорти картоплі є в наявності, необхідно підбирати певні рецепти для страв. В цій статті піде мова про те, як приготувати з картоплі такі страви, як: салат овочевий з солоними огірками; салат з буряком; салат з цвітною капустою і картоплею; салат картопляний з чорною редькою.

Як приготувати салат овочевий з солоними огірками. Готується такий овочевий салат дуже просто, для цього необхідно картоплю та буряк спекти в духовці, обчистити і нарізати скибочками. Потім додати подрібнені огірки, цибулю та зелень, нарізані тонкими скибочками яблука, змішати, посолити, заправити олією та оцтом. Необхідними інгредієнтами є: картопля (дві штуки), солоні огірки (дві штуки), ріпчаста цибуля (одна штука), яблука (одна штука), невеликий буряк (одна штука), олія (дві столові ложки), зелень петрушки (одна столова ложка), оцет та сіль (на смак).

Як приготувати салат з буряком. Картоплю відварити, буряк спекти. Обчистити їх, нарізати дрібними кубиками і змішати з відвареною квасолею та нарізаним кільцями перцем. Потім посолити, полити салатною заправкою, прикрасити тонкими кільцями перцю та січеною зеленню. Необхідними інгредієнтами є: картопля — три штуки, буряк (невеликий)— одна штука, квасоля (біла) — дві столові ложки, солодкий болгарський перець — одна штука, олія — дві столові ложки, оцет, зелень петрушки, сіль.

Як приготувати салат з цвітною капустою. Цвітну капусту відварити у підсоленій воді, розділити на часточки, охолодити. Нарізати скибочками відварену картоплю, свіжі огірки, помідори, редиску, нашаткувати великими шматками листки салати. Підготовлені овочі викласти букетиками в салатник, прикрасити часточками крутого яйця, зеленню. Сметану подати окремо або полити салатною заправкою. Необхідними інгредієнтами є: картопля — дві штуки, редиска — 5 штук, зелений салат (листки) — 5 штук, цвітна капуста — половина головки, огірки — половина, помідори — одна штука, яйце — одне, сметана — три  столові ложки або салатна заправка, сіль.

Як приготувати салат картопляний з чорною редькою. Редьку, моркву, білокачанну капусту нашаткувати соломкою, перетерти з сіллю, додати яблука, попередньо видаливши шкірку та насіння, цибулю-пір, відварену картоплю (все нарізане соломкою), чорний мелений перець і заправити майонезом. Викласти в салатник і прикрасити зеленню петрушки. Необхідними інгредієнтами є: картопля — дві штуки, редька — половина, морква — треть, капуста — сто грам, яблука — половина, цибуля, пір — двадцять п’ять  грам, майонез — дві столові ложки, перець, зелень, сіль.

На останок, слід зазначити про те, що перед тим, як приготувати страви з картоплі, слід її виростити, а для цього необхідно купити насіннєву картоплю на посадку, яка характеризується високім рівнем врожайності, стійкістю до різноманітних хвороб, а також добрими смаковими якостями. Більш детально дізнатись про наші насіннєві сорти картоплі, а також з способами доставки та оплати, Ви зможете, передзвонивши за вказаними номерами: +38 066 095 06 22; +38 098 843 10 25; +38 044 374 01 04.