У Полтаві масово скуповують картоплю і інші овочі

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 [1 Голос]
Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

4a35208657a42080953cb55fed3949 bigimgВесь тиждень жвава метушня на оптовому ринку Полтави. Відвідувачі ринку масово скуповують овочі відрами і мішками. Як не дивно, але продукцію оптово викуповують не перекупники, а типові українці, різних професій, багато пенсіонерів. Така метушня і масовий викуп оптом пояснюється тим, що оптова вартість картоплі, цибулі, баклажан і так далі, в двоє дешевше, ніж роздрібна. Тим більше, що в цьому році вартість овочів легко-доступна навіть для людей зі скромними і низькими заробітками. Приміром, мішок цибулі (херсонського), якого цілком вистачить на цілу сім'ю з чотирьох чоловік (до наступного сезону), можна придбати за ціною від п'ятдесяти до вісімдесяти гривень, в залежності від розміру цибулин (маленький лук відпускають за 2 гривні 50 копійок / кілограм , а велику цибулю продають за 3-4 гривні / кілограм).

Приблизно за таку ж вартість, можна купити картоплю, а також перець і помідори. Цікавим є те, що баклажани взагалі продають по одній гривні / кілограм. Масовий ажіотаж є причиною величезних черг, постійної пробки біля оптового ринку, а також того, що продавцям іноді доводиться збирати розсипані овочі. Крім того, на подив, в запаморочливій темпі збільшуються купи відходів овочів, тобто гнилі помідори, кавуни і інше сміття. А, через палюче сонце, по ринку все більше і більше поширюється неприємний запах.

Слід зазначити, що для того, щоб не стояти в черзі за картоплею, її краще виростити самостійно, а купити насіннєву картоплю, можна у компанії IPM Potato, яка є одним з топових і великих виробників якісної насіннєвої картоплі в Світі. На даний момент, можна придбати більше десяти сортів елітної насіннєвої картоплі, які зарекомендували себе в умовах вирощування в Україні, як високоврожайні і стійкі до захворювань і шкідників. Дізнатися більш детальну інформацію про сорти картоплі, способи замовлення, доставки та оплати, можна передзвонивши за вказаними номерами: +38 066 095 06 22; +38 098 843 10 25; +38 044 374 01 04.